Cijene Goriva Kroz Godine Besplatno

Cijene Goriva Kroz Godine Besplatno. Tada je cijena barela sirove nafte. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune.

Pogledajte Nove Cijene Goriva Padaju Treci Tjedan Zaredom Index Hr

Ovdje Pogledajte Nove Cijene Goriva Padaju Treci Tjedan Zaredom Index Hr

Iako se o njoj govori često, iz razloga što se često korigira, uglavnom naviše, a korekcija se opravdava uvijek i jedino stanjem na burzi nafte, što je tek jedan od razloga, ipak se rijetko govori o samoj strukturi cijene pa ako se i govori o strukturi cijene, a državu. A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović. Dolar je u srpnju 2008.

Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji.

To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Godine iznosila 5,86 kn, porezi 5,15 kn, a 07.07.2014. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Cijena litre istog goriva iznosila je 5,44 kn, dok su ukupni porezi porasli na 5,93 kn. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Tada je cijena barela sirove nafte.

2

Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016... Godine pala ispod osam kuna po litri. Iako se o njoj govori često, iz razloga što se često korigira, uglavnom naviše, a korekcija se opravdava uvijek i jedino stanjem na burzi nafte, što je tek jedan od razloga, ipak se rijetko govori o samoj strukturi cijene pa ako se i govori o strukturi cijene, a državu. A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji.

Raj Za Vozace Cijene Goriva Padaju A Drzava Je Nemocna 24sata

2 weeks ago članci, crna gora,... *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Cijena litre istog goriva iznosila je 5,44 kn, dok su ukupni porezi porasli na 5,93 kn. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. No ukoliko pogledamo kretanje cijene eurosuper 95 od 2012... To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.

Nova Cijena Goriva Vol 2 Stranica 131 Forum Hr

2 weeks ago članci, crna gora,... U međuvremenu je, napominju, povećana i naknada za obavezne zalihe nafte i naftnih derivata, te je više. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Feb 13, 2012 · kako kažu, cijene derivata u hrvatskoj formiraju se na temelju kretanja cijena derivata na mediteranu, tečaja dolara i drugih parametara. Dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. No ukoliko pogledamo kretanje cijene eurosuper 95 od 2012. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016.. Iako se o njoj govori često, iz razloga što se često korigira, uglavnom naviše, a korekcija se opravdava uvijek i jedino stanjem na burzi nafte, što je tek jedan od razloga, ipak se rijetko govori o samoj strukturi cijene pa ako se i govori o strukturi cijene, a državu.

Buka Magazin Ko Nas Pljacka Na Gorivu Dok Cijene Goriva U Svijetu Padaju U Bih Rastu

Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. Feb 13, 2012 · kako kažu, cijene derivata u hrvatskoj formiraju se na temelju kretanja cijena derivata na mediteranu, tečaja dolara i drugih parametara.

Autonet Cijena Goriva Prati Trziste Sirove Nafte Ali Trosarine Nas Ubijaju

A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović. Dolar je u srpnju 2008. Rafinerije se kod određivanja cijene obično drže kretanja na berzi, ali ne mora to uvijek biti tako. Cijena litre istog goriva iznosila je 5,44 kn, dok su ukupni porezi porasli na 5,93 kn. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.. Godine iznosio 4,6 kuna, sada je na 5,7 kuna, što je porast od skoro 24%.

Vodic Kroz Cijene Goriva Sve Sto Ste Oduvijek Zeljeli Znati Mojvolan Com

Godine iznosio 4,6 kuna, sada je na 5,7 kuna, što je porast od skoro 24%. U međuvremenu je, napominju, povećana i naknada za obavezne zalihe nafte i naftnih derivata, te je više. Iako se o njoj govori često, iz razloga što se često korigira, uglavnom naviše, a korekcija se opravdava uvijek i jedino stanjem na burzi nafte, što je tek jedan od razloga, ipak se rijetko govori o samoj strukturi cijene pa ako se i govori o strukturi cijene, a državu. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Godine iznosila 5,86 kn, porezi 5,15 kn, a 07.07.2014... Cijena litre istog goriva iznosila je 5,44 kn, dok su ukupni porezi porasli na 5,93 kn.

Da Ne Hranimo Uhljebe Litra Benzina Kostala Bi Oko 4 5 Kuna Index Hr

Godine pala ispod osam kuna po litri. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Godine iznosila 5,86 kn, porezi 5,15 kn, a 07.07.2014... A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović.

Kako Se Tocilo U 2016 Tokom Prosle Godine Cijene Goriva Uglavnom Rasle

Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma... Godine iznosila 5,86 kn, porezi 5,15 kn, a 07.07.2014. Dolar je u srpnju 2008. Godine iznosio 4,6 kuna, sada je na 5,7 kuna, što je porast od skoro 24%. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.

Drzavi Ide 60 Posto Od Cijene Goriva Vecernji Hr

Iako se o njoj govori često, iz razloga što se često korigira, uglavnom naviše, a korekcija se opravdava uvijek i jedino stanjem na burzi nafte, što je tek jedan od razloga, ipak se rijetko govori o samoj strukturi cijene pa ako se i govori o strukturi cijene, a državu. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja. Godine pala ispod osam kuna po litri. U međuvremenu je, napominju, povećana i naknada za obavezne zalihe nafte i naftnih derivata, te je više.. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.

Faruk Hadzic Da Li Je Trebalo Doci Do Rasta Cijena Goriva U Bih Posljednjih Dana Veliku Paznju U Javnosti Izazvala Je Vijest Da Ce Gorivo Poskupiti Na 2 41 Km Sa Tendencijom

A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović. Godine iznosio 4,6 kuna, sada je na 5,7 kuna, što je porast od skoro 24%. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović. Feb 13, 2012 · kako kažu, cijene derivata u hrvatskoj formiraju se na temelju kretanja cijena derivata na mediteranu, tečaja dolara i drugih parametara. Feb 13, 2012 · kako kažu, cijene derivata u hrvatskoj formiraju se na temelju kretanja cijena derivata na mediteranu, tečaja dolara i drugih parametara.

Kako Se Tocilo U 2016 Tokom Prosle Godine Cijene Goriva Uglavnom Rasle

Cijena litre istog goriva iznosila je 5,44 kn, dok su ukupni porezi porasli na 5,93 kn. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Dolar je u srpnju 2008. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja. 2 weeks ago članci, crna gora,. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune.. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022.

Mjesecni Bilten Cijena Naftnih Derivata Oktobar Listopad 2020 Godina Federalno Ministarstvo Trgovine

*cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.. A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Godine veleprodajna cijena goriva se objavljuje na dnevnom nivou. 2 weeks ago članci, crna gora,. Tada je cijena barela sirove nafte. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda.. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022.

Cijene Goriva U Hrvatskoj Ponukan PronaÄ'enim Racunom Pronasao Sam I Sumirao Zanimljive Podatke O Promjenama Koje Su Nas Zadesile U Zadnjih 15 Ak Godina Prije 15 Godina U Hrvatskoj Smo Imali

Dolar je u srpnju 2008. No ukoliko pogledamo kretanje cijene eurosuper 95 od 2012. Tada je cijena barela sirove nafte. Drugim riječima (iako je u.. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji.

Pogledajte Najnovije Cijene Goriva Na Benzinskim Pumpama U Fbih

2 weeks ago članci, crna gora,. No ukoliko pogledamo kretanje cijene eurosuper 95 od 2012. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Feb 13, 2012 · kako kažu, cijene derivata u hrvatskoj formiraju se na temelju kretanja cijena derivata na mediteranu, tečaja dolara i drugih parametara. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022. U međuvremenu je, napominju, povećana i naknada za obavezne zalihe nafte i naftnih derivata, te je više. Iako se o njoj govori često, iz razloga što se često korigira, uglavnom naviše, a korekcija se opravdava uvijek i jedino stanjem na burzi nafte, što je tek jedan od razloga, ipak se rijetko govori o samoj strukturi cijene pa ako se i govori o strukturi cijene, a državu. Godine pala ispod osam kuna po litri. Feb 13, 2012 · kako kažu, cijene derivata u hrvatskoj formiraju se na temelju kretanja cijena derivata na mediteranu, tečaja dolara i drugih parametara.

Ministarstvo Mora Prometa I Infrastrukture Republike Hrvatske Zapoceo Europski Pilot Projekt Psa Usporedba Cijena Goriva

2 weeks ago članci, crna gora,... A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. Iako se o njoj govori često, iz razloga što se često korigira, uglavnom naviše, a korekcija se opravdava uvijek i jedino stanjem na burzi nafte, što je tek jedan od razloga, ipak se rijetko govori o samoj strukturi cijene pa ako se i govori o strukturi cijene, a državu. Godine veleprodajna cijena goriva se objavljuje na dnevnom nivou. 2 weeks ago članci, crna gora,. Drugim riječima (iako je u. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Dolar je u srpnju 2008.. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja.

Telegram Analiza Evo Zasto Su Cijene Goriva U Hrvatskoj Toliko Podivljale I Ne Ogromne Trosarine Nisu Jedini Problem Telegram Hr

*cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Drugim riječima (iako je u. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Rafinerije se kod određivanja cijene obično drže kretanja na berzi, ali ne mora to uvijek biti tako. Tada je cijena barela sirove nafte. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja. Dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Godine iznosila 5,86 kn, porezi 5,15 kn, a 07.07.2014. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja.

Kako Se Racuna Cijena Goriva Kapitalac

Godine veleprodajna cijena goriva se objavljuje na dnevnom nivou.. Godine veleprodajna cijena goriva se objavljuje na dnevnom nivou. Drugim riječima (iako je u. Dolar je u srpnju 2008... Godine iznosila 5,86 kn, porezi 5,15 kn, a 07.07.2014.

Tko Nas To Pljacka Na Gorivu Kamenjar

Rafinerije se kod određivanja cijene obično drže kretanja na berzi, ali ne mora to uvijek biti tako. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja. U međuvremenu je, napominju, povećana i naknada za obavezne zalihe nafte i naftnih derivata, te je više. Drugim riječima (iako je u. 2 weeks ago članci, crna gora,.. Godine pala ispod osam kuna po litri.

Divljaju Cijene Goriva U Bih Jabuka Tv

Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. 2 weeks ago članci, crna gora,. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja. A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009... Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma.

Vodic Kroz Cijene Goriva Sve Sto Ste Oduvijek Zeljeli Znati Mojvolan Com

Tada je cijena barela sirove nafte. A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović. Drugim riječima (iako je u. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja.. Rafinerije se kod određivanja cijene obično drže kretanja na berzi, ali ne mora to uvijek biti tako.

Kakva Vremena Na Danasnji Dan 2000 Eurosuper 95 Kostao Je 3 85 Kuna

A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović... Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Godine iznosila 5,86 kn, porezi 5,15 kn, a 07.07.2014. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast.

Nove Cijene Goriva U Hrvatskoj Dizel Znatno Jeftiniji Cijena Americke Nafte U Minusu

To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. Tada je cijena barela sirove nafte. Tada je cijena barela sirove nafte.

Divljaju Cijene Goriva U Bih Jabuka Tv

Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji.. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Tada je cijena barela sirove nafte. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. No ukoliko pogledamo kretanje cijene eurosuper 95 od 2012. Iako se o njoj govori često, iz razloga što se često korigira, uglavnom naviše, a korekcija se opravdava uvijek i jedino stanjem na burzi nafte, što je tek jedan od razloga, ipak se rijetko govori o samoj strukturi cijene pa ako se i govori o strukturi cijene, a državu. Godine iznosila 5,86 kn, porezi 5,15 kn, a 07.07.2014. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. Godine pala ispod osam kuna po litri.. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja.

Izracun Cijene Goriva Kapitalac

U međuvremenu je, napominju, povećana i naknada za obavezne zalihe nafte i naftnih derivata, te je više. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Godine iznosila 5,86 kn, porezi 5,15 kn, a 07.07.2014. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji.. Cijena litre istog goriva iznosila je 5,44 kn, dok su ukupni porezi porasli na 5,93 kn.

Cijene Goriva Na Benzinskoj Pumpi U Susjedstvu Nenormalno Rastu

Godine iznosio 4,6 kuna, sada je na 5,7 kuna, što je porast od skoro 24%.. Godine iznosio 4,6 kuna, sada je na 5,7 kuna, što je porast od skoro 24%. Godine iznosila 5,86 kn, porezi 5,15 kn, a 07.07.2014.

Cijene Goriva Opet Snazno Pale Barel Najjeftiniji Od 2003 Godine A Znate Li Koliko Je Tada Kostalo Gorivo U Hrvatskoj

Tada je cijena barela sirove nafte. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. Cijena litre istog goriva iznosila je 5,44 kn, dok su ukupni porezi porasli na 5,93 kn. Tada je cijena barela sirove nafte.

Faruk Hadzic Da Li Je Trebalo Doci Do Rasta Cijena Goriva U Bih Posljednjih Dana Veliku Paznju U Javnosti Izazvala Je Vijest Da Ce Gorivo Poskupiti Na 2 41 Km Sa Tendencijom

U međuvremenu je, napominju, povećana i naknada za obavezne zalihe nafte i naftnih derivata, te je više. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022.. No ukoliko pogledamo kretanje cijene eurosuper 95 od 2012.

Jutarnji List Zasto Cijene Goriva U Rh Prate Cijene Sirove Nafte Kad One Rastu Ali Ne I Kad Padaju

Godine veleprodajna cijena goriva se objavljuje na dnevnom nivou. Cijena litre istog goriva iznosila je 5,44 kn, dok su ukupni porezi porasli na 5,93 kn. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Rafinerije se kod određivanja cijene obično drže kretanja na berzi, ali ne mora to uvijek biti tako. Godine veleprodajna cijena goriva se objavljuje na dnevnom nivou. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022... Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma.

Gorivo U Odnosu Na Pocetak 2018 Skuplje Za Oko 20 Feninga

Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji.. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma.

Ina Digla Cijene Goriva Eurodizel Najskuplji Ove Godine 8 57 Kuna Vecernji Hr

Godine pala ispod osam kuna po litri. No ukoliko pogledamo kretanje cijene eurosuper 95 od 2012. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Godine veleprodajna cijena goriva se objavljuje na dnevnom nivou.

Litra Benzina Uskoro Bi Mogla Kostati 11 Kuna Otkrivamo Sto Se To DogaÄ'a S Cijenama Goriva Tportal

Godine iznosio 4,6 kuna, sada je na 5,7 kuna, što je porast od skoro 24%. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Feb 13, 2012 · kako kažu, cijene derivata u hrvatskoj formiraju se na temelju kretanja cijena derivata na mediteranu, tečaja dolara i drugih parametara. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune.

Cijena Nafte Prije Tri Godine Porasla Sto Zdravko Maric Mora Uciniti Da Smanji Skok Cijene Goriva Nacional Hr

Iako se o njoj govori često, iz razloga što se često korigira, uglavnom naviše, a korekcija se opravdava uvijek i jedino stanjem na burzi nafte, što je tek jedan od razloga, ipak se rijetko govori o samoj strukturi cijene pa ako se i govori o strukturi cijene, a državu. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Tada je cijena barela sirove nafte. Feb 13, 2012 · kako kažu, cijene derivata u hrvatskoj formiraju se na temelju kretanja cijena derivata na mediteranu, tečaja dolara i drugih parametara. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.. Feb 13, 2012 · kako kažu, cijene derivata u hrvatskoj formiraju se na temelju kretanja cijena derivata na mediteranu, tečaja dolara i drugih parametara.

Vodic Kroz Cijene Goriva Sve Sto Ste Oduvijek Zeljeli Znati Mojvolan Com

Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Dolar je u srpnju 2008. Rafinerije se kod određivanja cijene obično drže kretanja na berzi, ali ne mora to uvijek biti tako. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Tada je cijena barela sirove nafte. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. 2 weeks ago članci, crna gora,. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Tada je cijena barela sirove nafte.

Rast ProizvoÄ'ackih Cijena Nikad Veci S Njima I Troskovi Zivota Cijene Goriva Lete U Nebo 24sata

Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Godine iznosila 5,86 kn, porezi 5,15 kn, a 07.07.2014. Dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Feb 13, 2012 · kako kažu, cijene derivata u hrvatskoj formiraju se na temelju kretanja cijena derivata na mediteranu, tečaja dolara i drugih parametara. Iako se o njoj govori često, iz razloga što se često korigira, uglavnom naviše, a korekcija se opravdava uvijek i jedino stanjem na burzi nafte, što je tek jedan od razloga, ipak se rijetko govori o samoj strukturi cijene pa ako se i govori o strukturi cijene, a državu. Tada je cijena barela sirove nafte. A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.. 2 weeks ago članci, crna gora,.

2

Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022. Feb 13, 2012 · kako kažu, cijene derivata u hrvatskoj formiraju se na temelju kretanja cijena derivata na mediteranu, tečaja dolara i drugih parametara. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. Dolar je u srpnju 2008. Dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Cijena litre istog goriva iznosila je 5,44 kn, dok su ukupni porezi porasli na 5,93 kn.

Raj Za Vozace Cijene Goriva Padaju A Drzava Je Nemocna 24sata

U međuvremenu je, napominju, povećana i naknada za obavezne zalihe nafte i naftnih derivata, te je više.. Tada je cijena barela sirove nafte. 2 weeks ago članci, crna gora,.

Cijene Goriva Opet Snazno Pale Barel Najjeftiniji Od 2003 Godine A Znate Li Koliko Je Tada Kostalo Gorivo U Hrvatskoj

Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja... Cijena litre istog goriva iznosila je 5,44 kn, dok su ukupni porezi porasli na 5,93 kn. Rafinerije se kod određivanja cijene obično drže kretanja na berzi, ali ne mora to uvijek biti tako. Iako se o njoj govori često, iz razloga što se često korigira, uglavnom naviše, a korekcija se opravdava uvijek i jedino stanjem na burzi nafte, što je tek jedan od razloga, ipak se rijetko govori o samoj strukturi cijene pa ako se i govori o strukturi cijene, a državu.

Autonet Cijena Goriva Prati Trziste Sirove Nafte Ali Trosarine Nas Ubijaju

Dolar je u srpnju 2008. No ukoliko pogledamo kretanje cijene eurosuper 95 od 2012. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović. A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović.

Zasto Cijene Benzina Ne Prate Vjerno Cijene Nafte Tportal

*cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. . *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.

Zbog Rasta Cijena Placamo Inflacijski Porez Vlada Pokusava Administrativno Ograniciti Cijene Goriva Ali One Su Samo Jedan Dio Price Nezavisni Hrvatski Sindikati

To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.. 2 weeks ago članci, crna gora,. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma... Drugim riječima (iako je u.

Kako Se Tocilo U 2016 Tokom Prosle Godine Cijene Goriva Uglavnom Rasle

To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.. A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović. U međuvremenu je, napominju, povećana i naknada za obavezne zalihe nafte i naftnih derivata, te je više. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022. Tada je cijena barela sirove nafte. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja. Cijena litre istog goriva iznosila je 5,44 kn, dok su ukupni porezi porasli na 5,93 kn.. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022.

Cijene Nafte U Fbih Za Godinu Dana Porasle Za Blizu 0 50 Km

Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune.. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Feb 13, 2012 · kako kažu, cijene derivata u hrvatskoj formiraju se na temelju kretanja cijena derivata na mediteranu, tečaja dolara i drugih parametara. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022. Tada je cijena barela sirove nafte. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda.. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda.

Izradila Je Tvrtka Iz Citluka Pustena Aplikacija Za Cijene Goriva U Fbih Hrvatski Medijski Servis

Drugim riječima (iako je u. Tada je cijena barela sirove nafte. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Godine iznosila 5,86 kn, porezi 5,15 kn, a 07.07.2014. Godine pala ispod osam kuna po litri. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Cijena litre istog goriva iznosila je 5,44 kn, dok su ukupni porezi porasli na 5,93 kn.

Autonet Cijena Goriva Prati Trziste Sirove Nafte Ali Trosarine Nas Ubijaju

Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Rafinerije se kod određivanja cijene obično drže kretanja na berzi, ali ne mora to uvijek biti tako. Dolar je u srpnju 2008. No ukoliko pogledamo kretanje cijene eurosuper 95 od 2012. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune.. Godine pala ispod osam kuna po litri.

Pale Cijene Goriva U Hrvatskoj Litra Eurodizela Prvi Puta Od 2010 Godine Ispod Osam Kuna

Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda.. A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović.

Pale Cijene Goriva U Hrvatskoj Litra Eurodizela Prvi Puta Od 2010 Godine Ispod Osam Kuna

Dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Drugim riječima (iako je u. Rafinerije se kod određivanja cijene obično drže kretanja na berzi, ali ne mora to uvijek biti tako. Tada je cijena barela sirove nafte. Dolar je u srpnju 2008. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022.

Buka Magazin Ko Nas Pljacka Na Gorivu Dok Cijene Goriva U Svijetu Padaju U Bih Rastu

Tada je cijena barela sirove nafte. Cijena litre istog goriva iznosila je 5,44 kn, dok su ukupni porezi porasli na 5,93 kn. A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022. U međuvremenu je, napominju, povećana i naknada za obavezne zalihe nafte i naftnih derivata, te je više. Drugim riječima (iako je u. Iako se o njoj govori često, iz razloga što se često korigira, uglavnom naviše, a korekcija se opravdava uvijek i jedino stanjem na burzi nafte, što je tek jedan od razloga, ipak se rijetko govori o samoj strukturi cijene pa ako se i govori o strukturi cijene, a državu. Godine veleprodajna cijena goriva se objavljuje na dnevnom nivou. Godine iznosila 5,86 kn, porezi 5,15 kn, a 07.07.2014. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji.. No ukoliko pogledamo kretanje cijene eurosuper 95 od 2012.

Hrvatska MeÄ'u Deset Zemalja S Najvisim Poreznim Davanjima Na Benzin 61 Cijene Goriva Poslovni Dnevnik

Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja. Godine iznosio 4,6 kuna, sada je na 5,7 kuna, što je porast od skoro 24%. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. Tada je cijena barela sirove nafte.. Dolar je u srpnju 2008.

Ovo Su Glavni Krivci Za Visoku Cijenu Goriva A Pogledajte Tko Od Toga Ima Najvise Koristi Tportal

*cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda.

Cijene Goriva Monopolizam

2 weeks ago članci, crna gora,. Tada je cijena barela sirove nafte. Godine iznosio 4,6 kuna, sada je na 5,7 kuna, što je porast od skoro 24%. A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović. Cijena litre istog goriva iznosila je 5,44 kn, dok su ukupni porezi porasli na 5,93 kn. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Godine veleprodajna cijena goriva se objavljuje na dnevnom nivou. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima.

Nova Cijena Goriva Vol 2 Stranica 131 Forum Hr

Tada je cijena barela sirove nafte... Godine veleprodajna cijena goriva se objavljuje na dnevnom nivou. Godine iznosila 5,86 kn, porezi 5,15 kn, a 07.07.2014. Drugim riječima (iako je u. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022. Dolar je u srpnju 2008. U međuvremenu je, napominju, povećana i naknada za obavezne zalihe nafte i naftnih derivata, te je više. Dolar je u srpnju 2008.

Prije 12 Godina Imali Smo 2 000 Kn Manju Placu Ali Smo Mogli Kupiti Vise Benzina Nego Danas Poslovni Dnevnik

Godine pala ispod osam kuna po litri. Feb 13, 2012 · kako kažu, cijene derivata u hrvatskoj formiraju se na temelju kretanja cijena derivata na mediteranu, tečaja dolara i drugih parametara. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Tada je cijena barela sirove nafte. Godine iznosila 5,86 kn, porezi 5,15 kn, a 07.07.2014. Godine veleprodajna cijena goriva se objavljuje na dnevnom nivou. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Rafinerije se kod određivanja cijene obično drže kretanja na berzi, ali ne mora to uvijek biti tako. 2 weeks ago članci, crna gora,. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. Dolar je u srpnju 2008.

Hrvatska MeÄ'u Deset Zemalja S Najvisim Poreznim Davanjima Na Benzin 61 Cijene Goriva Poslovni Dnevnik

Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma... Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. No ukoliko pogledamo kretanje cijene eurosuper 95 od 2012. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. Godine veleprodajna cijena goriva se objavljuje na dnevnom nivou. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Tada je cijena barela sirove nafte.. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast.

Cijene Goriva U Hrvatskoj Ponukan PronaÄ'enim Racunom Pronasao Sam I Sumirao Zanimljive Podatke O Promjenama Koje Su Nas Zadesile U Zadnjih 15 Ak Godina Prije 15 Godina U Hrvatskoj Smo Imali

Feb 13, 2012 · kako kažu, cijene derivata u hrvatskoj formiraju se na temelju kretanja cijena derivata na mediteranu, tečaja dolara i drugih parametara. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. U međuvremenu je, napominju, povećana i naknada za obavezne zalihe nafte i naftnih derivata, te je više. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. Iako se o njoj govori često, iz razloga što se često korigira, uglavnom naviše, a korekcija se opravdava uvijek i jedino stanjem na burzi nafte, što je tek jedan od razloga, ipak se rijetko govori o samoj strukturi cijene pa ako se i govori o strukturi cijene, a državu. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima... *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.

Cijene Na Crpkama Najvise U 7 Godina Ali Poskupljenju Goriva Konacno Je Dosao Kraj Evo Zasto Novi List

Rafinerije se kod određivanja cijene obično drže kretanja na berzi, ali ne mora to uvijek biti tako. Godine iznosila 5,86 kn, porezi 5,15 kn, a 07.07.2014. Cijena litre istog goriva iznosila je 5,44 kn, dok su ukupni porezi porasli na 5,93 kn. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast.

2

Tada je cijena barela sirove nafte.. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda... Godine iznosila 5,86 kn, porezi 5,15 kn, a 07.07.2014.

Ministarstvo Mora Prometa I Infrastrukture Republike Hrvatske Zapoceo Europski Pilot Projekt Psa Usporedba Cijena Goriva

Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja. U međuvremenu je, napominju, povećana i naknada za obavezne zalihe nafte i naftnih derivata, te je više.. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune.

Donosimo Ovo Su Cijene Goriva U Europskim Zemljama Fenix Magazin

To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009... Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović. Dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022. Cijena goriva samo je jedan od mnogobrojnih misterija koji je proizašao iz laboratorija države socijalnog blagostanja. No ukoliko pogledamo kretanje cijene eurosuper 95 od 2012.. Dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima.

Rekordne Cijene Goriva U Americi U Posljednjih Sedam Godina

A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Godine pala ispod osam kuna po litri. U međuvremenu je, napominju, povećana i naknada za obavezne zalihe nafte i naftnih derivata, te je više. No ukoliko pogledamo kretanje cijene eurosuper 95 od 2012. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović.

Zasto Su Ovakve Cijene Benzina U Hrvatskoj I Kojim Bi Smjerom Mogle Ici Index Hr

Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Cijena litre istog goriva iznosila je 5,44 kn, dok su ukupni porezi porasli na 5,93 kn. Godine iznosio 4,6 kuna, sada je na 5,7 kuna, što je porast od skoro 24%. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.

Zasto Cijene Goriva Ne Padaju Kada Pada I Cijena Barela Poslovni Dnevnik

Godine veleprodajna cijena goriva se objavljuje na dnevnom nivou. A žele i da profitiraju kroz rast cijena i nadoknade gubitak", objasnila je jaćimović. Dolar je u srpnju 2008. Ranije su rafinerijske cijene objavljivane sedmično (svakog utorka), međutim od 2016. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022. No ukoliko pogledamo kretanje cijene eurosuper 95 od 2012. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast.. Oct 13, 2021 · cijene goriva će još rasti, stabilizacija 2022.

Popular posts from this blog

Konferencijske Stolice Bih

158 Putovanje U Las Vegasu Film Svježe

Zbirka Jasika Agencija Za Nekretnine